Як приготувати ідеальну молоду картоплю - шикарний рецепт
Часник додасть пікантності
Пропонуємо вам рецепт приготування молодої картоплі з пікантною ноткою на сковороді. Важливо, що для цієї страви не потрібно попередньо відварювати картоплю, а можна відразу ж смажити. У вас вийде дуже смачна картопля з рум'яною скоринкою.
Інгредієнти:
- Молода картопля - 1-1,5 кг;
- Вода - 150 мл;
- Олія - 120 г;
- Паприка - 1 ч. л;
- Сіль - за смаком;
- Кріп подрібнений
- Часник - 2 зубчики
Добре помийте картоплю і відправте в сковороду.
Влийте воду, посоліть, накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до готовності картоплі 15-20 хвилин.
Додайте вершкове масло, збільште вогонь і обсмажуйте картоплю до золотистої скоринки, помішуючи.
Наприкінці приготування додайте натертий часник і нарубану зелень.
Смачного!
Джерело: Главред
Радіо Трек: НОВИНИ