Як правильно зберігати хліб, щоб не з’являлася цвіль: ви здивуєтеся, що не знали цього раніше

Це продукт є на кухні чи не у кожного

Хліб – усьому голова, говорить українське прислів’я. І не дарма, адже без хліба не обходиться жодне застілля чи будь-який прийом їжі. А дехто так любить це продукт, що ладен його їсти з варениками та пельменями. Ну, і звісно ж з макаронами.

Часто буває, що свіжо придбана буханка наступного дня починає псуватися і обростати цвіллю.

Щоб цього не траплялося, треба знати кілька хитрощів.

  • Краще не зберігати хліб просто у хлібниці. Там є всі комфортні умови, щоб пліснява процвітала. Краще зберігати його там у паперовому пакеті чи рушнику. Це вбереже хліб від втрати вологи та появи плісняви.
  • Непоганим місцем для зберігання є холодильник. Він може відтермінувати появу плісняви, але прискорює процес черствіння.
  • Хліб можна навіть заморожувати. Після розморожування він стає знову як свіжий. Головне не класти його біля ароматних продуктів, бо хліб вбере всі запахи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook