Як правильно солити супи й бульйони: Багато господинь роблять помилки

Це впливає на смак страви

Готуючи страви, варто знати певні тонкощі, аби смак їжі був довершеним. Зокрема, це стосується того, коли правильно солити супи і бульйони.

Попри те, що приготування супів і бульйонів здається досить простим заняттям, деякі кухарі роблять помилки.

Яка помилка при додаванні солі у перші страви?

Не варто спішити солити бульйон. Якщо посолити бульйон на м’ясі одразу, то воно стане сухішим.

 

А овочевий бульйон можна пересолити, додавши сіль зарано, адже овочі теж мають у собі трохи солі.

Тому сіль краще додавати в кінці приготування, дотримуючись пропорцій. Якщо ви готуєте 5 літрів бульйону, то 10 г солі буде достатньо.

Джерело: prostoway

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook