Як посолити яєчню, щоб вона приготувалася ще швидше? Лайфхак

Хитрість, про яку ніхто не знає

Важко знайти популярнішу ранкову страву, аніж смажене яйце

З приготуванням яєчні впорається навіть дитина. Та й, в принципі, на створення цієї апетитної страви треба зовсім небагато часу.

Однак період між пробудженням і виходом на роботу нерідко вимагає від людини вмикати надлюдський турбо-режим. Бо, окрім поїсти, потрібно встигнути ще купу всього…

Заощадити час можна, якщо помітно прискорити приготування яєчні. А для цього страву треба правильно посолити.

У чому полягає хитрість?

Якщо ви звернете увагу на «поведінку» яєчного білка на сковороді, то помітите, що швидше згортається та ділянка білої частини яйця, яка розташовується ближче до країв страви.

А ось в центрі білок прожарюється набагато повільніше

Щоб допомогти йому, треба посолити насамперед цю частину яйця. У результаті страва буде прогріватися не лише швидше, а й більш рівномірно.

Вийде ідеально приготована яєчня з твердим білком і рідким жовтком

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook