Як посолити яєчню, щоб вона приготувалася ще швидше? Лайфхак
Хитрість, про яку ніхто не знає
Важко знайти популярнішу ранкову страву, аніж смажене яйце
З приготуванням яєчні впорається навіть дитина. Та й, в принципі, на створення цієї апетитної страви треба зовсім небагато часу.
Однак період між пробудженням і виходом на роботу нерідко вимагає від людини вмикати надлюдський турбо-режим. Бо, окрім поїсти, потрібно встигнути ще купу всього…
Заощадити час можна, якщо помітно прискорити приготування яєчні. А для цього страву треба правильно посолити.
У чому полягає хитрість?
Якщо ви звернете увагу на «поведінку» яєчного білка на сковороді, то помітите, що швидше згортається та ділянка білої частини яйця, яка розташовується ближче до країв страви.
А ось в центрі білок прожарюється набагато повільніше
Щоб допомогти йому, треба посолити насамперед цю частину яйця. У результаті страва буде прогріватися не лише швидше, а й більш рівномірно.
Вийде ідеально приготована яєчня з твердим білком і рідким жовтком
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ