Як посмажити заморожені пельмені на сковороді – важливі нюанси
Проста і ситна страва, яка готується за лічені хвилини
Одним із найпопулярніших варіантів швидкої та легкої у приготуванні трапези є магазинні пельмені. Причому багатьом людям ця страва подобається саме в обсмаженому вигляді.
Щоб «зацінити», наскільки це крута ідея, потрібно вміти правильно приготувати напівфабрикат на сковороді
- Відразу – на сковороду та в гарячу олію
Відразу викладайте пельмені на сковороду – вони не потребують розморожування. Та якщо ви все ж таки відправите на сковороду вже розм’якшені пельмені, то навряд чи отримаєте м’яку, соковиту й головне – не підгорілу страву
Також важливо, щоб холодний напівфабрикат опинився на добре розігрітій пательні. І не жалійте олії: пельмені не повинні прилипнути до дна сковорідки!
- Правильно розкласти пельмені
Не потрібно висипати пельмені прямо з пакета. Їх треба гарненько розкласти в один шар. Використовуючи лопатку, розподіліть подушечки так, щоб між ними залишалася хоча б мінімальна відстань. В іншому випадку пельмені злипнуться.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ