Як натерти буряк і не забруднитися: Секрет досвідчених господинь

Бо завжди червоні руки і все навколо

Страви з буряка дуже корисні, але от вовтузитися з овочем хочеться не всім. Адже після натирання чи нарізання все червоне – і руки, і стільниця. Тому питання, як натерти буряк і не забруднитися, завжди залишається актуальним для усіх господинь.

Хтось для цього використовує рукавички, але це не дуже зручно. Тож досвідчені господині знають лайфхак, як лишитися чистими.

Буряк і червоні руки: Як запобігти

  • Олія

Коли хочете натерти чи почистити буряк, потрібно змастити руки олією. Таким чином сік буряка не проникне у вашу шкіру. Після приготування страви руки потрібно просто добре вимити з милом.

  • Поліетиленовий пакет

Аби не було плям соку на стільниці, можна одягнути поліетиленовий пакет на саму тертку і натирати буряк всередині пакета. Щоправда, цей метод не дуже зручний, але по периметру буде чисто.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook