Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою: секрети «знаючих»
Нам знадобиться тільки цибуля і, власне, печінка
Жорстка, має специфічний запах і ще й гірчить – мабуть, саме такі асоціації викликає у більшості печінка
Як приготувати м'яку, ніжну, соковиту печінку – наприклад, за рецептом фудблогерки Ольги Бакоцької – розповідає FoodOboz.
Інгредієнти:
- печінка (свиняча) – 1 кг
- цибуля – 3 шт.
- сода –1 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
- цукор – 1 ч. л.
- олія – для смаження
Приготування:
Ріжемо печінку невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями.
Обсмажуємо цибулю в олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки – НЕ солимо і НЕ перчимо, зробимо це, коли знімемо її з вогню.
У печінку додаємо цукор, сіль та соду, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо з обох боків. Викладаємо на тарілку, а зверху кладемо підсмажену цибулю, лишаємо страву «настоюватися».
Печінка виходить дуже м’якою та соковитою
Радіо Трек: НОВИНИ