Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою: секрети «знаючих»

Нам знадобиться тільки цибуля і, власне, печінка

Жорстка, має специфічний запах і ще й гірчить – мабуть, саме такі асоціації викликає у більшості печінка І даремно, бо її можна зробити дуже й дуже смачною!

Як приготувати м'яку, ніжну, соковиту печінку – наприклад, за рецептом фудблогерки Ольги Бакоцької розповідає FoodOboz.

Інгредієнти:

  • печінка (свиняча) – 1 кг
  • цибуля – 3 шт.
  • сода –1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • олія – для смаження

Приготування:

Ріжемо печінку невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями.

Обсмажуємо цибулю в олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки – НЕ солимо і НЕ перчимо, зробимо це, коли знімемо її з вогню.

У печінку додаємо цукор, сіль та соду, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо з обох боків. Викладаємо на тарілку, а зверху кладемо підсмажену цибулю, лишаємо страву «настоюватися».

Печінка виходить дуже м’якою та соковитою

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook