«Вже вичерпала себе»: Експерт зробив заяву про Курську операцію 

Що потрібно зробити ЗСУ 


Військовий експерт Іван Ступак
розповів, чи є сенс в тому, щоб ЗСУ продовжували Курську операцію на території росії.

Ми б хотіли сюрприз бачити. Все виглядає так, що начебто зараз росіяни пройдуть, їх зачинять в пастку і потім, як свого часу вони з нашим військовим зробили в Іловайську, так зробимо і ми — знищимо їх в оточенні. Якщо цей план є, честь і хвала, це супер, буде просто надзвичайно, — вважає Іван Ступак.

Водночас він зауважив, що з початку Курської операції минуло три тижні і зараз варто подумати про необхідність її продовження:

Як на мене, Курська операція себе вже вичерпала. Ми тільки тепер будемо вкладати гроші, інвестувати ресурси, людей, техніку, амуніцію, боєприпаси туди без отримання якогось результату.

 

Якщо вдасться, звісно, якщо все складеться вдало, взяти в полон ті, як зазначалося, три тисячі військовослужбовців РФ в Глушківському районі, забрати трофейні техніку, амуніцію, боєприпаси; з гордо піднятою головою спустити український прапор з міста Суджи, вийти з тезою «ми вийшли самі, нас ніхто не виганяв, ми вийшли непереможними». І сказати, що ми ще повернемося, якщо буде необхідність. І це дійсно спрацювало б на нас, — пояснив військовий експерт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook