«Вже вичерпала себе»: Експерт зробив заяву про Курську операцію 

Що потрібно зробити ЗСУ 


Військовий експерт Іван Ступак
розповів, чи є сенс в тому, щоб ЗСУ продовжували Курську операцію на території росії.

Ми б хотіли сюрприз бачити. Все виглядає так, що начебто зараз росіяни пройдуть, їх зачинять в пастку і потім, як свого часу вони з нашим військовим зробили в Іловайську, так зробимо і ми — знищимо їх в оточенні. Якщо цей план є, честь і хвала, це супер, буде просто надзвичайно, — вважає Іван Ступак.

Водночас він зауважив, що з початку Курської операції минуло три тижні і зараз варто подумати про необхідність її продовження:

Як на мене, Курська операція себе вже вичерпала. Ми тільки тепер будемо вкладати гроші, інвестувати ресурси, людей, техніку, амуніцію, боєприпаси туди без отримання якогось результату.

 

Якщо вдасться, звісно, якщо все складеться вдало, взяти в полон ті, як зазначалося, три тисячі військовослужбовців РФ в Глушківському районі, забрати трофейні техніку, амуніцію, боєприпаси; з гордо піднятою головою спустити український прапор з міста Суджи, вийти з тезою «ми вийшли самі, нас ніхто не виганяв, ми вийшли непереможними». І сказати, що ми ще повернемося, якщо буде необхідність. І це дійсно спрацювало б на нас, — пояснив військовий експерт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень