«Вже не дуже тут хтось боїться»: чи чекають на окупованому Донбасі українську армію?

Після початку повномасштабного вторгнення рф до України серед мешканців тимчасово окупованої частини Донбасу настрої кардинально змінюються

Таке стверджує учасниця української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) із врегулювання ситуації на Донбасі Тетяна Іванова.

За її словами,

серед мешканців тимчасово окупованої частини Донбасу настрої кардинально змінюються, незважаючи на пропаганду рф.

Іванова розповіла, що попри те, що телебачення промиває мозок, але інтернет там є, і люди інформацію отримують з України теж.

 І попри те, що там все-таки було дуже багато проросійськи налаштованого населення, зараз, коли я спілкуюся з тими, хто чекає на Україну, іноді мене навіть дивують якісь різкі висловлювання. Роблю зауваження і закликаю обережніше говорити, а у відповідь чую: "ми зараз так вже говоримо навіть на вулицях, і вже не дуже тут хтось боїться, що хтось піде здасть, тому що масово люди незадоволені, і навіть ті, хто раніше нас здавав, зараз займають зовсім іншу позицію, і ситуація дуже змінилася.

Вона також акцентувала, що за 8 років люди зрозуміли, що ніякого благополучного життя, яке їм обіцяли у так званих республіках, у них не буде.

Вони відкрито вже кажуть, що прийшли бандити, які собі влаштували гарне життя, вони продовжують красти, набивати собі кишені, вони стали всі мільйонерами, мільярдерами, а наше життя тільки погіршилося — і це розуміють тепер усі, навіть ті, хто дуже чекав Росію.

Я думаю, що такі настрої лише сприятимуть звільненню території.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook