Всього два продукти — і ніхто не повірить, що в закусці немає м’яса: бюджетний рецепт

Ця пісна закуска виходить дуже смачною

Пропонуємо приготувати дуже ніжну, апетитну страву з соковитої капусти, яку огортає смачний яєчний кляр. Таку закуску можна легко і швидко приготувати.

До того ж шніцель з капусти, приготований на сковороді, зовсім недорога страва. Задоволення від дегустації такий овочевої закуски отримують всі, хто його спробує.

Інгредієнти:

  • капуста молода — 500 г;
  • яйця — 2 штуки;
  • борошно — 6 столових ложок;
  • молоко — 4 столові ложки;
  • сіль — на смак;
  • олія — для обсмажування;
  • перець, сушений часник — на смак.

Спершу розрізаємо молоду капусту на чотири частини. І відварюємо до м’якості. Охолоджену капусту нарізаємо скибочками.

Для кляру в миску беремо яйця і молоко.

Додаємо сушений часник, сіль, перець, а також дрібно порізану зелень.

Збиваємо кляр доти, доки не з’явиться пінка. Розігріваємо сковороду з олією.

Обсмажуємо капусту в клярі з обох боків до приємної золотистої скоринки.

Смачного!

Джерело: zdorovja

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook