Всього два продукти — і ніхто не повірить, що в закусці немає м’яса: бюджетний рецепт

Ця пісна закуска виходить дуже смачною

Пропонуємо приготувати дуже ніжне, апетитне блюдо з соковитої капусти, яку огортає смачний яєчний кляр. Таку закуску можна легко і швидко приготувати. До того ж шніцель з капусти, приготований на сковороді, зовсім не дорога страва.

Задоволення від дегустації такий овочевої закуски отримують всі, хто його спробує.

Інгредієнти:

  • капуста молода — 500 г;

  • яйця — 2 штуки;

  • борошно — 6 столових ложок;

  • молоко — 4 столові ложки;

  • сіль — на смак;

  • олія — для обсмажування;

  • перець, сушений часник — на смак.

Спершу розрізаємо молоду капусту на чотири частини. І відварюємо до м’якості.

Охолоджену капусту нарізаємо скибочками.

Для кляру в миску беремо яйця і молоко. Додаємо сушений часник, сіль, перець, а також дрібно порізану зелень. Збиваємо кляр доти, доки не з’явиться пінка.

Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо капусту в клярі з обох боків до приємної золотистої скоринки.

Смачного!

Джерело: zdorovja

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook