Всі люди як люди, а я – імпровізую! На Великдень 2025 всіх дивуватиму фаршированими яйцями-крашанками (ФОТО)

Яйця по-новому

На Великдень жодна родина не обходиться без крашанок. А що як зробити їх жовто-блакитними, до того ж ще й фаршированими? Такий великодній стіл вразить усіх гостей.

Інгредієнти:

  • 4 – яйця;
  • 5 г – синього харчового фарбника;
  • 35 г – твердого сиру;
  • 75 г – сметани;
  • 1 зубчик – часнику;
  • 0,5 ч.лож. – меленої куркуми;
  • 1 дрібка – солі;
  • 8 гілочок – кропу.

Фаршировані великодні яйця на святковому столі мають дуже яскравий вигляд. Щоб їх приготувати, яйця відваріть круто. Коли прохолонуть, обчистьте та розріжте кожне яйце навпіл вздовж.

Жовтки акуратно вилучіть, а білки будемо фарбувати. Не використовуйте для цього фарбник для яєць. Він має бути саме харчовим кондитерським – той, яким фарбують крем для тортів.

Висипте синій порошок у мисочку. Залийте водою. Ретельно перемішайте, щоб він розчинився. Занурте половинки білків у цю синю воду. Тримайте за кімнатної температури не довше 15 хвилин. Можете витримати 10 хвилин.

Допоки білки фарбуються, беріться до начинки. Жовтки перекладіть у чашу блендера. Туди ж відправте обчищений зубчик часнику. Трішки підсоліть та всипте для кольору мелену куркуму.

Додайте натертий на тертушці сир та сметану. Перетріть на однорідну масу зануреним блендером. Покладіть отриманий крем у кондитерський мішок із насадкою Зірочка.

Білки тим часом уже пофарбувалися. Беріть кожну половинку й вмочайте у звичайну воду, щоб змити залишки фарбника. Викладайте на паперовий рушник, щоб папір увібрав у себе зайву вологу.

Після цього половинки білків викладіть на блюдо. Вичавіть у кожну трішки начинки. Прикрасьте фаршировані яйця гілочками зеленого кропу й подавайте до столу. Цей яскравий наїдок неабияк потішить домашніх та гостей на Великдень.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook