Все для забудовників: у громади Рівного вкрали зелений газон та шмат тротуару? (ФОТО)

Активні мешканці вказують на непорядок

Микита Ант – відомий фото-літописець Рівного завжди, крім неординарних світлин, звертав увагу й на проблемні ситуації в нашому місті.

Днями у групі «Наше Рівне» він опублікував фото споруди на згині вулиці Набережної – навпроти Обласного архіву та неподалік футбольного стадіону ДЮСШ над Устею.

Це вже рекреаційна зона, і пригадується, що колись, при видачі дозвільних документів, будівля, подана на світлині, заявлялася як «Спортивно-оздоровчий комплекс».

Нині ж ця споруда виглядає як звичайний офісний центр. Однак, проблема ще й в іншому.

Як пише Mykyta Ant:

А що, так можна було?...

 

Біля цієї новобудови нещодавно поклали плитку, але при цьому повністю ліквідували пішохідну доріжку і зелену роздільну зону!

 

Плитка покладена впритул до проїжджої частини і фактично там створили стоянку для машин. Тепер пішоходам треба йти через стоянку маневруючи між машинами... Хіба це правильно?

 

Мабуть треба змусити забудовників виокремити пішохідну доріжку і забезпечити відсутність машин на ній. Це територія міста і належить мешканцям-пішоходам! А її чомусь безсоромно загарбали...

Під цим дописом розгорнулася дискусія.

Дехто стверджує, що «Ніхто не грабував місто так, як нинішня команда», дехто звертається до міського голови з вимогою прокоментувати, нашу ж увагу привернув коментар Сергія Виткалова:

Все для забудовників...

 

Здається скоро в нашому місті, будуть відсутні не лише зупинки))) а й будь який, вільний клаптик землі...

 

Шкода, що деякі профільні земельні структури, лише створюють видимість роботи ... і надають відповідь «... Будинок введений в експлуатацію, тому ми вже не маємо важелів впливу на забудовника».

 

Так одноосібний житловий будинок по вул. Дачна, 44, раптом стає багатоквартирним будинком на 8 квартир. Хоча папери готувалися під житловий одноосібний.

 

То дрібниці, що забудовник за час будування будинку змінив 3 паспорти та отримав містобудівні умови, не виконавши усунення приписів. Хоча на камеру акцентував, що будую, одноосібний для себе, це індивідуальний....

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook