Вознесіння Господнє 2024: вітання та листівки (ФОТО)

Зі святом!

Світле Вознесіння Господнє входить до числа дванадцяти найважливіших свят православного календаря. У це торжество віряни згадують вознесіння Ісуса на небеса через 40 днів після його воскресіння. 

Вітання із Вознесінням Господнім

***
Вітаємо всіх вірян з Вознесінням Господнім! Нехай у цей день світло і радість опромінюють нас, нехай віра в майбутнє спасіння вкриє нас від негараздів і допоможе нам не втрачати надії навіть у найтемніший час. Зі святом! І нехай на душі завжди буде світло і сонячно від віри й любові до Бога.

***

Вітаю з Вознесінням Господнім і бажаю всього доброго і світлого у це значиме велике свято! Нехай душа буде сповнена щастя, радості, гармонії і любові! Нехай Господь пошле своє благословення і допомагає у всіх благих справах та починаннях!

***

На велике свято Вознесіння Господнє бажаю незгасимої надії, віри у краще і чистої духовності. Нехай приклад Ісуса висвітлює ваш шлях, робить його істинно праведним і нагороджує любов'ю. Прагніть бути кращими, чого б це не вартувало!

***

У свято Вознесіння Господнього від душі хочу побажати миру і добра, усмішок і радості, щастя і натхнення. Нехай кожен день, посланий Богом, підносить тебе до висот відради, любові та краси!

***

Дзвони несуть нам радісну звістку – настало свято Вознесіння Господнього. Вітаю! З Вознесінням Господнім! Нехай благодать увійде в ваш будинок, нехай під радісний сміх звучать святкові тости. Бажаю вам затишку, тепла, достатку, душевної атмосфери та чудового настрою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook