Вознесіння Господнє 2024: вітання та листівки (ФОТО)

Зі святом!

Світле Вознесіння Господнє входить до числа дванадцяти найважливіших свят православного календаря. У це торжество віряни згадують вознесіння Ісуса на небеса через 40 днів після його воскресіння. 

Вітання із Вознесінням Господнім

***
Вітаємо всіх вірян з Вознесінням Господнім! Нехай у цей день світло і радість опромінюють нас, нехай віра в майбутнє спасіння вкриє нас від негараздів і допоможе нам не втрачати надії навіть у найтемніший час. Зі святом! І нехай на душі завжди буде світло і сонячно від віри й любові до Бога.

***

Вітаю з Вознесінням Господнім і бажаю всього доброго і світлого у це значиме велике свято! Нехай душа буде сповнена щастя, радості, гармонії і любові! Нехай Господь пошле своє благословення і допомагає у всіх благих справах та починаннях!

***

На велике свято Вознесіння Господнє бажаю незгасимої надії, віри у краще і чистої духовності. Нехай приклад Ісуса висвітлює ваш шлях, робить його істинно праведним і нагороджує любов'ю. Прагніть бути кращими, чого б це не вартувало!

***

У свято Вознесіння Господнього від душі хочу побажати миру і добра, усмішок і радості, щастя і натхнення. Нехай кожен день, посланий Богом, підносить тебе до висот відради, любові та краси!

***

Дзвони несуть нам радісну звістку – настало свято Вознесіння Господнього. Вітаю! З Вознесінням Господнім! Нехай благодать увійде в ваш будинок, нехай під радісний сміх звучать святкові тости. Бажаю вам затишку, тепла, достатку, душевної атмосфери та чудового настрою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень