«Вони не здатні відчувати те, що відчувають нормальні люди»: Чому росіяни обрали «Z»

Ще одне цікаве походження літери «Z» на російській техніці

Літера «Z» стала символом росіян із початку повномасштабної війни проти України. Цю літеру окупанти зображають на техніці та всюди, де тільки можна.

 «Z» – «zombie» (зомбі).

За інформацією Вікіпедії, зомбі – фантастична істота, жива людина, яка цілковито втратила контроль над своїми свідомістю і тілом, перебуваючи під владою сторонньої сили.

 

В сучасній масовій культурі слово «зомбі» (англ. «zombie») найчастіше використовується як синонім «ожилого трупа», керованої магією чи залишковими інстинктами істоти. Зокрема в такому образі часто постає в кіно та відеоіграх.

Цей термін прийшов до нас з креольської та африканської культур. Згідно з віруваннями давніх людей, на землі існували могутні чаклуни, що вміли за допомогою особливих заклинань оживляти померлих людей і перетворювали їх на покірних і жорстоких рабів, здатних на будь-які страшні вчинки.

Існували певні люди, яких спочатку вбили – позбавили свідомості, пам'яті, волі, почуттів, а потім фізично воскресили їх і за допомогою певних інформаційних технологій (ритуалів і заклинань!) імплантували їм у мозок певну програму.

Від звичайної людської свідомості ця програма відрізняється тим, що вона абсолютно позбавлена алгоритму критичного самоусвідомлення і сталого розвитку. Тому задля імітації цих процесів в їхні мізки інстальовані чужі програми, вкрадені у живих народів, причому у різних. Культура та історія вкрадена в одних, високі технології у других, державний устрій і релігія у третіх. Бо треба ж, аби зомбі хоча б зовні виглядали схожими на людей.

Чи не такий «організм», начинений вкраденими технологіями, включаючи ядерні, сьогодні тероризує всю планету і нищить Україну? Чи не ці напівмертві створіння, позбавлені елементарних людських сентиментів і ресентиментів тримають у себе на головній площі мертвого ідола – який заклав у них програму самовідтворення і поширення по світу?

 

Хіба не відсутні у цієї зомбованої раси розуміння краси життя і трагічності людської смерті, тому вони бездумно і безвільно віддають свої ниці життя заради примх свого вождя, а їхній соціум не рахує ані жертв, ані втрат. А матері не оплакують своїх чад, бо з їхньої свідомості видаленні програми жалю за своїми синами!

 

Зомбі просто не здатні відчувати те, що відчувають нормальні люди! Вони вже давно померли – психічно, морально, духовно. І давно перебувають за тією межею, куди неможливо ступити жодній живій людині, доки вона має душу і свідомість! – вважає народний артист Анатолій Матвійчук.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook