«Вони не здатні відчувати те, що відчувають нормальні люди»: Чому росіяни обрали «Z»

Ще одне цікаве походження літери «Z» на російській техніці

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Літера «Z» стала символом росіян із початку повномасштабної війни проти України. Цю літеру окупанти зображають на техніці та всюди, де тільки можна.

 «Z» – «zombie» (зомбі).

За інформацією Вікіпедії, зомбі – фантастична істота, жива людина, яка цілковито втратила контроль над своїми свідомістю і тілом, перебуваючи під владою сторонньої сили.

 

В сучасній масовій культурі слово «зомбі» (англ. «zombie») найчастіше використовується як синонім «ожилого трупа», керованої магією чи залишковими інстинктами істоти. Зокрема в такому образі часто постає в кіно та відеоіграх.

Цей термін прийшов до нас з креольської та африканської культур. Згідно з віруваннями давніх людей, на землі існували могутні чаклуни, що вміли за допомогою особливих заклинань оживляти померлих людей і перетворювали їх на покірних і жорстоких рабів, здатних на будь-які страшні вчинки.

Існували певні люди, яких спочатку вбили – позбавили свідомості, пам'яті, волі, почуттів, а потім фізично воскресили їх і за допомогою певних інформаційних технологій (ритуалів і заклинань!) імплантували їм у мозок певну програму.

Від звичайної людської свідомості ця програма відрізняється тим, що вона абсолютно позбавлена алгоритму критичного самоусвідомлення і сталого розвитку. Тому задля імітації цих процесів в їхні мізки інстальовані чужі програми, вкрадені у живих народів, причому у різних. Культура та історія вкрадена в одних, високі технології у других, державний устрій і релігія у третіх. Бо треба ж, аби зомбі хоча б зовні виглядали схожими на людей.

Чи не такий «організм», начинений вкраденими технологіями, включаючи ядерні, сьогодні тероризує всю планету і нищить Україну? Чи не ці напівмертві створіння, позбавлені елементарних людських сентиментів і ресентиментів тримають у себе на головній площі мертвого ідола – який заклав у них програму самовідтворення і поширення по світу?

 

Хіба не відсутні у цієї зомбованої раси розуміння краси життя і трагічності людської смерті, тому вони бездумно і безвільно віддають свої ниці життя заради примх свого вождя, а їхній соціум не рахує ані жертв, ані втрат. А матері не оплакують своїх чад, бо з їхньої свідомості видаленні програми жалю за своїми синами!

 

Зомбі просто не здатні відчувати те, що відчувають нормальні люди! Вони вже давно померли – психічно, морально, духовно. І давно перебувають за тією межею, куди неможливо ступити жодній живій людині, доки вона має душу і свідомість! – вважає народний артист Анатолій Матвійчук.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень