Військові на півдні України закликають – до «режиму тиші» (ВІДЕО)

«Ажіотаж, який зараз розгортається, це – неправильно» (с)

Насправді, нікому не відомий достеменно задум нашого Генштабу, Головнокомандувача та Верховного Головнокомандувача. Навіть, якщо ЗСУ, дійсно, готові нині до наступу, то зовсім не факт, що істинною метою такої наступальної операції є саме… Херсон.

Наприклад, деякі військові експерти називають – інші міста на півдні України як більш пріоритетні та стратегічно важливі у суто воєнному плані.

Тож не будемо ділити завчасно шкуру недобитого ведмедя тим паче, що він ще (цей звір) ще надзвичайно сильний та пильно слідкує за будь-якими витоками інформації від нас.

Дотримуватися режиму тиші радить нам й Наталія Гуменюк – начальник об’єднаного прес-центру сил оборони півдня України.

 «Військова операція потребує тиші. Те, що зараз новини з фронту викликають такий ажіотаж, це неправильно. В умовах гібридної війни, інформаційної війни, треба усвідомлювати, що надмірний розголос може бути – шкідливим.

 

Що будь-які дії, навіть якщо вони надихають, мають бути проведені й отримати логічне завершення і лише після цього – обговорюватися.

 

Тільки тоді вони будуть результативними».

Українська армія розпочала промацування лінії фронту на південному напрямку перед підготовкою великого контрнаступу – Пентагон

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook