Військові на півдні України закликають – до «режиму тиші» (ВІДЕО)

«Ажіотаж, який зараз розгортається, це – неправильно» (с)

Насправді, нікому не відомий достеменно задум нашого Генштабу, Головнокомандувача та Верховного Головнокомандувача. Навіть, якщо ЗСУ, дійсно, готові нині до наступу, то зовсім не факт, що істинною метою такої наступальної операції є саме… Херсон.

Наприклад, деякі військові експерти називають – інші міста на півдні України як більш пріоритетні та стратегічно важливі у суто воєнному плані.

Тож не будемо ділити завчасно шкуру недобитого ведмедя тим паче, що він ще (цей звір) ще надзвичайно сильний та пильно слідкує за будь-якими витоками інформації від нас.

Дотримуватися режиму тиші радить нам й Наталія Гуменюк – начальник об’єднаного прес-центру сил оборони півдня України.

 «Військова операція потребує тиші. Те, що зараз новини з фронту викликають такий ажіотаж, це неправильно. В умовах гібридної війни, інформаційної війни, треба усвідомлювати, що надмірний розголос може бути – шкідливим.

 

Що будь-які дії, навіть якщо вони надихають, мають бути проведені й отримати логічне завершення і лише після цього – обговорюватися.

 

Тільки тоді вони будуть результативними».

Українська армія розпочала промацування лінії фронту на південному напрямку перед підготовкою великого контрнаступу – Пентагон

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень