«Він мені телефонував, коли потрапив у яму», - чиновник служби автодоріг Рівненщини про вилучене посвідчення водія

Інцидент

Цієї неділі відомий український ведучий Майкл Щур знову згадав на телебаченні рівненських патрульних. Нагадаємо, що наприкінці лютого на ділянці дороги Рівне – Сарни водій потрапив у яму та пошкодив колесо, за що йому виписали протокол за неврахування дорожньої обстановки.

Заступник керівника Служби автомобільних доріг Рівненщини Микола Козачок каже, що правоохоронці в цьому випадку мають рацію та, що навіть особисто попереджав водія про це:

Він мені вранці телефонував, коли потрапив у яму. Він має мій мобільний телефон. Ми з ним спілкувалися, і я йому сказав: «Пане Юрію, Національна поліція приїде, на вас складе адміністративний протокол згідно з правилами дорожнього руху, тому що ви не врахували дорожню обстановку - так пишуть правила дорожнього руху. А в подальшому, будь ласка, ви будете давати позовну заяву до дорожніх служб за неналежне утримання там і так далі.

За словами Миколи Козачка, попри те, що водій зазнав матеріальних збитків, він таки міг їх уникнути й вільно об’їхати яму.  Додає, що сам досить часто їздить тією дорогою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook