Викрали, побили й залишили помирати: На Рівненщині фігуранту тяжкого злочину суд дозволив вийти під заставу

Деталі справи

Чоловіка, який викрав та побив жительку Рівненського району, взяли під варту. У грудні минулого року 32-річний рівнянин напав на 36-річну жительку Гощі.

Чоловік вдарив жінку молотком по голові, а потім заштовхнув в автівку, де продовжував бити потерпілу. Жінку з тяжкими травмами нападник покинув на одній із зупинок в Антополі.

Закривавлену жінку знайшов перехожий, який і викликав на місце злочину поліцію та медиків. Із тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілу госпіталізували.

Зловмиснику вже повідомили про підозру й взяли його під варту із правом внесення понад 300 тисяч гривень застави, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини

Адвокат потерпілої Ігор Демідов у коментарі Українським новинам повідомив:

Двоє чоловіків викрали з роботи дівчину, після чого в автомобілі з підставними номерами жорстоко побили її, і, вважаючи, що вона помре від отриманих травм, викинули з автівки. На щастя, потерпілу знайшли небайдужі громадяни. В результаті вчасно наданій медичній допомозі жінка вижила і зараз намагається покарати своїх кривдників.

Зі слів адвоката, приводом для нападу стала відмова потерпілої працевлаштувати на роботу племінницю одного з фігурантів.

Саме цей чоловік замовив та організував кривавий злочин, для виконання якого залучив двох своїх знайомих. Фігуранти відомі, але місцеві правоохоронні органи не поспішають довести справу до логічного завершення в суді: наразі із трьох встановлених слідством членів банди до відповідальності притягується лише один. І то – лише за викрадення людини.

 

Двоє інших, включаючи замовника замаху на вбивство, залишаються поза увагою місцевих компетентних органів, – розповів Ігор Демідов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook