Викрали, побили й залишили помирати: На Рівненщині фігуранту тяжкого злочину суд дозволив вийти під заставу

Деталі справи

Чоловіка, який викрав та побив жительку Рівненського району, взяли під варту. У грудні минулого року 32-річний рівнянин напав на 36-річну жительку Гощі.

Чоловік вдарив жінку молотком по голові, а потім заштовхнув в автівку, де продовжував бити потерпілу. Жінку з тяжкими травмами нападник покинув на одній із зупинок в Антополі.

Закривавлену жінку знайшов перехожий, який і викликав на місце злочину поліцію та медиків. Із тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілу госпіталізували.

Зловмиснику вже повідомили про підозру й взяли його під варту із правом внесення понад 300 тисяч гривень застави, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини

Адвокат потерпілої Ігор Демідов у коментарі Українським новинам повідомив:

Двоє чоловіків викрали з роботи дівчину, після чого в автомобілі з підставними номерами жорстоко побили її, і, вважаючи, що вона помре від отриманих травм, викинули з автівки. На щастя, потерпілу знайшли небайдужі громадяни. В результаті вчасно наданій медичній допомозі жінка вижила і зараз намагається покарати своїх кривдників.

Зі слів адвоката, приводом для нападу стала відмова потерпілої працевлаштувати на роботу племінницю одного з фігурантів.

Саме цей чоловік замовив та організував кривавий злочин, для виконання якого залучив двох своїх знайомих. Фігуранти відомі, але місцеві правоохоронні органи не поспішають довести справу до логічного завершення в суді: наразі із трьох встановлених слідством членів банди до відповідальності притягується лише один. І то – лише за викрадення людини.

 

Двоє інших, включаючи замовника замаху на вбивство, залишаються поза увагою місцевих компетентних органів, – розповів Ігор Демідов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень