Викликає рак: назвали найшкідливішу ковбасу

Це три види цього продукту

Кров'яна та ліверна

У ці ковбаси додають внутрішні органи тварин. Вони особливо жирні. Ще й проходять термічну обробку. Через це ці ковбаси стають канцерогенними.

Для людей з хворобами серця, печінки чи нирок вони стають особливо небезпечними. 

Сирокопчена

Її вважають кориснішою за інші ковбаси. Адже вона дорого коштує. Але сирокопчену ковбасу переважно виготовляють з червоного м'яса, що вже некорисно, а ще для збільшення терміну зберігання додають у неї велику кількість солі. Велика кількість тваринного жиру у цій ковбасі  підвищує рівень холестерину у крові. При частому вживанні такого продукту може виникнути рак товстої кишки чи інші онкозахворювання. 

Яка ковбаса корисна?

Сиров'ялена, яка виготовлена з м'яса птиці. Вона - умовно безпечна, якщо виготовлена з м'яса вищого ґатунку. Звісно, ціна у такого продукту буде висока. 

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook