Викидайте кожні 2 тижні: просто робіть це і хаос зникне з вашого життя

Деякі речі просто накопичують пил

Деякі предмети у домі треба регулярно викидати. Робити це можна під час генерального прибирання у будинку. Найчастіше господині зберігають деякі речі, а вони лише накопичують пил, бактерії та заповнюють наш життєвий простір. Тим самим перетворюючи життя у хаос.

Чеки

Ці папірці можуть заполонити ваш гаманець чи сумку. Викиньте з дому всі непотрібні папірці – рекламні листівки, які вам вручили на вулиці, чеки з супермаркетів, списик покупок та інше. Все, що накопичилося за 2 тижні, потрібно викинути, це вам ніколи не знадобиться.

Губки для миття посуду

Через 2 тижні губками користуватися не можна, вони стають дуже брудними, накопичують жир і частинки їжі. Однак дехто спочатку новою губкою миє посуд, а потім знаходить їй інше застосування у побуті. Ба більше, брудні копійчані речі для прибирання господині зберігають місяцями.

Порожні баночки та пляшечки

Кожні 2 тижні оглядайте своє помешкання і викидайте порожню тару з-під косметики, гелів для прання, парфумерії тощо. Не треба чекати, що колись порожня баночка знадобиться. Як правило, такий час майже не наступає. Продукт закінчився, і він тари потрібно позбутися, це просто мотлох.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook