Від ворожого обстрілу в Зайцевому загинула мирна мешканка (ФОТО)

Це сталося на світанку 3 липня, у п’ятницю

За повідомленням штабу ООС,

Внаслідок цинічного обстрілу з мінометів калібру 82-мм загинула місцева мешканка 1940 року народження.

Окупанти в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили, що вони прийшли на Донбас вбивати, грабувати і руйнувати, а життя цивільного населення для них нічого не вартує.

Крім того, сьогодні 3 липня,

російські окупанти з міномету калібру 120 мм обстріляли приватний сектор у населеному пункті Авдіївка. Одна із мін влучила у дачний будинок, що розташований у садовому масиві «Лісова казка». Будівля загорілася і полум’я перекинулося на сусіднє помешкання.

На щастя внаслідок злочинних дій російських найманців ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Тим часом, 28 червня 2020 року збройні формування РФ із стрілецької зброї з напрямку Доломітного обстріляли мирне селище Новолуганське.

Внаслідок обстрілу куля залетіла у вікно балкону другого поверху одного з житлових будинків.

А ось мешканці населеного пункту Північне, що біля Торецька Донецької області, нещодавно відчули, що таке протитанковий ракетний комплекс.

28 червня з боку збройних формувань РФ здійснено обстріл із застосуванням протитанкового ракетного комплексу калібру 120 мм «Конкурс».

Ракета потрапила у подвір’я одного з будинків, внаслідок чого були вибиті вхідні двері, скло 3 вікон житлового будинку та 2 шибки господарської будівлі. Отримали зовнішні пошкодження і декілька сусідніх будинків.

На подвір'ї господарської території місцевий мешканець виявив мідний дріт керування боєприпасом, який висів на спорудах та деревах.

Осколки та залишки боєприпасу вилучені підрозділом ДСНС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook