«Ровенский диалект»: Керівник служби комунікації ЦВК явно «запливла за буйки» (ФОТО)

Каже, що її захейтили через пост про вібратор, але...

Анжела Єременко, яка донедавна працювала помічницею голови Центральної виборчої комісії, звільнилась через критику її публікації у соцмережі. Публікації про вібратор.

Нас же в цій дивній історії більше зацікавив вигаданий Анжелою т.з. «ровенский диалект». Яке він має відношення до її вібратора?... Про все по порядку.

Як повідомляє Українська правда, Єременко веде особистий блог у Facebook під псевдонімом Bad Mama.

Варто зазначити, що у ЦВК жінка очолювала команду комунікаційників.

В одній зі своїх останніх публікацій Анжела розповіла про зламаний вібратор, який їй подарували до Дня Валентина.

Така тема викликала шквал негативу у деяких користувачів соцмережі.

«Мені 30 років, у мене є дитина, я 6 років веду цей блог, в моїй книзі приблизно 25 сторінок присвячені темі сексу і питанню, чому наше суспільство жінку, яка відкрито говорить про свої бажання, називає повією.


Я написала замальовку про несправний вібратор, і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я дніще, тому що я це написала, працюючи в ЦВК», – розповідає Анджела.

Багатьох коментаторів обурило те, в який спосіб працівниця держслужби вирішила поділитися інтимними моментами сексуального життя, явно маючи за мету зловити на цьому хайп.

Вона ж вважає, що вчинила правильно.  Нижче ми подаємо сам блог держслужбовиці, в якому нашу увагу привернув епізод про «ровенский диалект», яким де героїні зверталася продавчиня сексшопа:

«Милая женщина лет 50, которая запросто зашла бы за кассира в АТБ, в антураже трусов с перьями и красных колготок в сеточку, и огромных дилдо разводила руками и на нормальном ровенском диалекте обьясняла, что надо ехать только во вторник в какие-то ебуки и давать сатисфаер на сервис!»

Нагадаємо, щойно ви прочитали уривок з допису людини, яка відповідала за комунікації Центрвиборчкому України, та вважала за можливе розводитися при цьому у Фейсбук про «сатисфаеры», «ебуки» та «дилдо».

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook