«Ровенский диалект»: Керівник служби комунікації ЦВК явно «запливла за буйки» (ФОТО)

Каже, що її захейтили через пост про вібратор, але...

Колаж наш -- ліворуч кадр із програми Антіна Мухарського "Люта Українізація"

Анжела Єременко, яка донедавна працювала помічницею голови Центральної виборчої комісії, звільнилась через критику її публікації у соцмережі. Публікації про вібратор.

Нас же в цій дивній історії більше зацікавив вигаданий Анжелою т.з. «ровенский диалект». Яке він має відношення до її вібратора?... Про все по порядку.

Як повідомляє Українська правда, Єременко веде особистий блог у Facebook під псевдонімом Bad Mama.

Варто зазначити, що у ЦВК жінка очолювала команду комунікаційників.

В одній зі своїх останніх публікацій Анжела розповіла про зламаний вібратор, який їй подарували до Дня Валентина.

Така тема викликала шквал негативу у деяких користувачів соцмережі.

«Мені 30 років, у мене є дитина, я 6 років веду цей блог, в моїй книзі приблизно 25 сторінок присвячені темі сексу і питанню, чому наше суспільство жінку, яка відкрито говорить про свої бажання, називає повією.


Я написала замальовку про несправний вібратор, і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я дніще, тому що я це написала, працюючи в ЦВК», – розповідає Анджела.

Багатьох коментаторів обурило те, в який спосіб працівниця держслужби вирішила поділитися інтимними моментами сексуального життя, явно маючи за мету зловити на цьому хайп.

Вона ж вважає, що вчинила правильно.  Нижче ми подаємо сам блог держслужбовиці, в якому нашу увагу привернув епізод про «ровенский диалект», яким де героїні зверталася продавчиня сексшопа:

«Милая женщина лет 50, которая запросто зашла бы за кассира в АТБ, в антураже трусов с перьями и красных колготок в сеточку, и огромных дилдо разводила руками и на нормальном ровенском диалекте обьясняла, что надо ехать только во вторник в какие-то ебуки и давать сатисфаер на сервис!»

Нагадаємо, щойно ви прочитали уривок з допису людини, яка відповідала за комунікації Центрвиборчкому України, та вважала за можливе розводитися при цьому у Фейсбук про «сатисфаеры», «ебуки» та «дилдо».

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень