Ви такого не очікували: Клопотенко шокував українців «полуничною заявою»

Зараз сезон полуниці, проте не всі знають, що її можна їсти у найрізноманітніший спосіб

Зараз у розпалі сезон полуниці. І, хоча українці традиційно сприймають цю ягоду як складову десертів, шеф-кухар Євген Клопотенко радить подивитися на неї трошки ширше. 

Клопотенко пропонує думати про полуницю, як про помідори, і, відповідно, додавати до неї все те, що додали б до помідорів.

Його топстрав із полуницею має такий вигляд:

  • Полуниця+сметана — поза часом
  • Полуниця+сир. Загорнути в листове тісто і запекти
  • Полуниця + оливкова олія + свіжомелений перець +твердий витриманий сир

Джерело: інстаграм Євгена Клопотенка

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook