Весняний салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою (РЕЦЕПТ)

Інгредієнти:

  • шпинат - 2 пучки (200 г)
  • редиска - 2 пучки (200 г)
  • огірки - 200 г
  • цибуля (фіолетова або салатна) - 50 г
  • яйця - 4 шт.
  • сир Фета - 80 г
  • сіль, чорний мелений перець - на смак

Інгредієнти для заправки:

  • мед - 1-2 ч. л.
  • гірчиця - 2 ч. л.
  • лимонний сік - 2 ч. л.
  • оливкова олія - 1,5 ст. л.

Листя шпинату відділити від стебел, добре помити й обсушити. Редиску і огірки нарізати кружальцями. Цибулю очистити й нарізати кільцями. Відварені дуже круто яйця очистити та нарізати часточками.

Готуємо заправку. 

Гірчицю, мед, лимонний сік і оливкову олію перемішати виделкою до однорідної маси.

В миску викласти підготовлені інгредієнти: шпинат, редиску, огірки й цибулю. Посолити, поперчити й перемішати. Салат розкласти в порційні тарілки, зверху викласти яйця, подрібнений сир і полити заправкою. 

Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою готовий.

 

Смачного!

Джерело: smachno.in.ua

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook