Весняний салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою (РЕЦЕПТ)
Інгредієнти:
- шпинат - 2 пучки (200 г)
- редиска - 2 пучки (200 г)
- огірки - 200 г
- цибуля (фіолетова або салатна) - 50 г
- яйця - 4 шт.
- сир Фета - 80 г
- сіль, чорний мелений перець - на смак
Інгредієнти для заправки:
- мед - 1-2 ч. л.
- гірчиця - 2 ч. л.
- лимонний сік - 2 ч. л.
- оливкова олія - 1,5 ст. л.
Листя шпинату відділити від стебел, добре помити й обсушити. Редиску і огірки нарізати кружальцями. Цибулю очистити й нарізати кільцями. Відварені дуже круто яйця очистити та нарізати часточками.
Готуємо заправку.
Гірчицю, мед, лимонний сік і оливкову олію перемішати виделкою до однорідної маси.
В миску викласти підготовлені інгредієнти: шпинат, редиску, огірки й цибулю. Посолити, поперчити й перемішати. Салат розкласти в порційні тарілки, зверху викласти яйця, подрібнений сир і полити заправкою.
Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою готовий.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ