Вершкове масло VS Маргарин: Що корисніше? Відповідь експертів здивувала

Одне й інше може бути в раціоні

Масло або маргарин часто використовують для різноманітної випічки чи до бутербродів.

Що ж краще?

Масло дуже добре підходить для смаження, а ось готувати з ним бутерброди не надто корисно. Річ у тому, що масло має велику кількість насичених жирних кислот, які збільшують ризик серцево-судинних захворювань і підвищують холестерин.

А ось маргарин немає у своєму складі насичених жирних кислот. Найчастіше для приготування високоякісного маргарину використовують технологію етерифікації масел У складі маргарину є переважно рослинні олії, які не впливають на здоров`я.  

І вершкове масло, і маргарин можуть знайти своє місце у раціоні. Важливо лише знати цьому міру. З огляду на користь, то маргарин, який виготовлений шляхом етерифікації, однозначно корисніший.

Джерело: Obozrevatel з посиланням на Womens Health.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook