Вечеря з картоплі за лічені хвилини: рецепт, який мало хто знає (ФОТО)

Підійде навіть для святкового столу

Ця страва дуже смачна та ситна, вона може стати обідом чи вечерею. Підійде вона і для святкового столу.

Особливість цього рецепту - для нього потрібно усього декілька простих інгредієнтів.

Нам знадобиться:

10 середніх картоплин, підкопчений нарізаний бекон, 100-150 грамів твердого сиру. Приправи та спеції - за смаком. 

Для соусу: 250 грамів сметани, 3 столові ложки майонезу, нарізана зелень.

Як готувати:

Очищену картоплю відварити в підсоленій воді. Готуємо соус - у тарілці змішуємо сметану, майонез та зелень.

Коли картопля охолола, відправляємо її в соус - він повинен якнайщільніше покривати картоплини.

Кожну бульбу обгортаємо смужкою бекону.

Якщо бекону не вистачатиме, нічого страшного і без нього картопля виходить смачною.

Складаємо все у деко чи форму для випікання. Соус, що залишився, викладаємо зверху.

Все щедро посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах.

Прикрашаємо зеленню та подаємо зі свіжим овочевим салатом або нарізкою овочів.

Джерело: ProstoWay

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook