Ваші сирники й запіканки виходять гумові? Відомо, що псує страву

Не забувайте про пропорції

Сирники та запіканки – популярні страви на сніданок. Проте не всі вміють готувати їх. Досвідчені господині кажуть, що причиною того, що страва виходить гумова, є яйця. А точніше їхня кількість.

Варто пам’ятати таку пропорцію: 1 яйце на 250 г сиру.

А коли ви готуєте запіканку, не полінуйтеся відокремити жовтки від білків і збити все окремо. Збиті білки треба додавати у тісто останніми й обережно перемішувати. Тоді запіканка вийде пишною і не опаде.

Спробуйте дотриматися цих рекомендацій і ваші страви будуть досконалими. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook