Варення з абрикосів: рецепт — п'ятихвилинка

Простий спосіб

Варення з абрикосів — чудовий десерт на зиму. Пропонуємо рецепт варення з абрикосів за принципом "п'ятихвилинки". Так можна готувати абсолютно будь-яке варення з фруктів або ягід.

Сенс цієї технології в тому, що фрукти настоюються з цукром, пускають сік, а потім у цьому соку їх потрібно прокип'ятити і тут же закрити. Таким чином, фрукти не втрачають своєї цілісності і вітаміни. 

Варення з абрикосів без кісточок інгредієнти:

2 кг абрикосів,

600 г цукру.

Плоди помити, видалити кісточки і покласти в миску для варіння варення. Засипати цукром і залишити на 10-12 годин. За цей час абрикоси пустять сік.

Поставити абрикоси на вогонь і, постійно помішуючи, нагріти на швидкому вогні до кипіння. Вари варення з абрикосів протягом 5 хвилин, після чого відразу розлити у стерилізовані сухі банки і закатати.

Перевернути банки з абрикосовим варенням догори дном, загорнути ковдрою і залишити до повного охолодження.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook