Варення з абрикосів: рецепт — п'ятихвилинка
Простий спосіб
Варення з абрикосів — чудовий десерт на зиму. Пропонуємо рецепт варення з абрикосів за принципом "п'ятихвилинки". Так можна готувати абсолютно будь-яке варення з фруктів або ягід.
Сенс цієї технології в тому, що фрукти настоюються з цукром, пускають сік, а потім у цьому соку їх потрібно прокип'ятити і тут же закрити. Таким чином, фрукти не втрачають своєї цілісності і вітаміни.
2 кг абрикосів,
600 г цукру.
Плоди помити, видалити кісточки і покласти в миску для варіння варення. Засипати цукром і залишити на 10-12 годин. За цей час абрикоси пустять сік.
Поставити абрикоси на вогонь і, постійно помішуючи, нагріти на швидкому вогні до кипіння. Вари варення з абрикосів протягом 5 хвилин, після чого відразу розлити у стерилізовані сухі банки і закатати.
Перевернути банки з абрикосовим варенням догори дном, загорнути ковдрою і залишити до повного охолодження.
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ