У Рівному електронний квиток може з’явитися за півроку

Такий прогноз висловив міський голова Володимир Хомко

Нещодавно на сайті міської ради з’явилася електронна петиція про те, щоб ввести в Рівному електронний квиток, яка вже набрала 300 голосів і знаходиться на розгляді.

Питання про введення е-квитка також піднімалося на останньому засіданні сесії Рівнеради. Нагадаємо, на неї прийшли релігійні активісти, що виступали проти введення квитка. Втім, як пояснює Володимир Хомко, нині введення квитка є неможливим, пов’язане це з невідповідністю в законодавстві. Далі пряма мова:

Зараз електронний квиток в Україні ніде не можна. Єдиний електронний квиток, який був введений в Києві, закінчився штрафом в 10 мільйонів гривень. Це ж всім відомо. Тому чекаємо. Протягом півроку будуть внесені зміни в законодавство, а далі будемо працювати над електронним квитком

Також Володимир Хомко розповів, що цілком можлива в майбутньому співпраця з сусідніми містами - Луцьком і Тернополем - в сфері електронного квитка. Він відзначив, що не хоче співпрацювати з корейською фірмою, тому що вони пропонують не вигідні місту умови.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook