У Рівному електронний квиток може з’явитися за півроку

Такий прогноз висловив міський голова Володимир Хомко

Нещодавно на сайті міської ради з’явилася електронна петиція про те, щоб ввести в Рівному електронний квиток, яка вже набрала 300 голосів і знаходиться на розгляді.

Питання про введення е-квитка також піднімалося на останньому засіданні сесії Рівнеради. Нагадаємо, на неї прийшли релігійні активісти, що виступали проти введення квитка. Втім, як пояснює Володимир Хомко, нині введення квитка є неможливим, пов’язане це з невідповідністю в законодавстві. Далі пряма мова:

Зараз електронний квиток в Україні ніде не можна. Єдиний електронний квиток, який був введений в Києві, закінчився штрафом в 10 мільйонів гривень. Це ж всім відомо. Тому чекаємо. Протягом півроку будуть внесені зміни в законодавство, а далі будемо працювати над електронним квитком

Також Володимир Хомко розповів, що цілком можлива в майбутньому співпраця з сусідніми містами - Луцьком і Тернополем - в сфері електронного квитка. Він відзначив, що не хоче співпрацювати з корейською фірмою, тому що вони пропонують не вигідні місту умови.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень