В Іспанії можна повертати борг за допомогою... opальногo ceксу (ФОТО НЕ БУДЕ)

Це питання домовленостей

Конституційний суд Іспанії ухвалив, що повернення фінансового боргу у вигляді сексуальних послуг є законним, якщо про це домовилися обидві сторони

Як повідомляє видання The Local, такого висновку судді дійшли, відхиливши апеляцію іспанки, яка наприкінці грудня подала скаргу на свого колишнього родича.

Історія така. 38-річна жінка позичила у 58-річного брата свого колишнього чоловіка 15 000 євро, не обмовивши спочатку, коли і як вона має повернути гроші.

Пізніше чоловік нібито  зажадав, щоб вона «робила йому два чи три мiнети на тиждень, поки борг не буде погашений». У регіональному суді жінка зізналася, що п'ять разів зайнялася з чоловіком оральним ceксом.

А потім раптом передумала і звернулася до суду з позовом про сексуальне насильство... 

 

Не влаштувала конвертація «валют»?

58-річний обвинувачений заявив, що він і боржниця уклали «договір про сексуальні відносини в обмін на борг у розмірі 15 000 євро без відсотків», а колишня родичка подала до суду лише тоді, коли передумала вступати у сексуальні стосунки, і він попросив її про фінансову компенсацію.

У суді Балеарських островів суддя не знайшов жодних доказів сексуального насильства чи примусу й постановив, що «це були вільно узгоджені стосунки».

Коли позивачка вирішила оскаржити це рішення у Конституційному суді Іспанії, судді визнали, що справа не має «особливого конституційного значення».

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook