В 100 разів смачніші за сирники - неймовірно ніжні пиріжки з манки (РЕЦЕПТ)

Смак - просто неперевершений, ще й швидко готуються на сковорідці

Ці дуже смачні та ніжні пиріжки з манного тіста мають сирну начинку. Їх досить легко приготувати, а діти від такого смаколика будуть просто у захваті!

Інгредієнти:

  • сир – 180 г
  • родзинки – 20 г
  • ванільний цукор – 10 г
  • цукор – до смаку
  • манна крупа (звичайна манка) – 90 г
  • молоко – 450 г
  • ванільний цукор – 10 г
  • сіль – 1 дрібка
  • яйце – 1 шт.
  • вершкове масло – 10 г
  • борошно звичайне – трішки

Приготування:

Починаємо з підготовки начинки. У чаші змішуємо сир, заздалегідь замочений в окропі, та висушений родзинки, ванільний і звичайний цукор. Все добре перемішуємо.

В іншій посудині змішуємо яйце, ½ ч.л цукру і дрібку солі.

Тоді беремося за тісто. У сотейнику доводимо молоко до кипіння, додаємо до нього дрібку солі, цукор (до смаку) і ванільний цукор. Щойно молоко закипить, потроху вводимо манну крупу, постійно перемішуючи віничком.

Каша повинна вийти дуже густою і залишатися гарячою.

Столовою ложкою набираємо порцію манної каші та обвалюємо її в борошні. Формуємо невеликий коржик і на середину викладаємо сирну начинку. Защипуємо кінці і формуючи пиріжок, доки манка ще гаряча і добре тримає форму. Після цього кожен манник обмочуємо в яйці.

Смажимо на сковороді на невеликій кількості олії з обох сторін - до появи рум’яної скоринки. Гарячі манники змащуємо вершковим маслом або поливаємо варенням чи медом.

Буде дуже смачно!

Джерело: ibilingua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook