Усього 100 г твердого сиру і гора смакоти на столі

Рецепт ніжних сирних паличок

Якщо у вас є трохи сиру і кефіру, то ваша сім’я ніколи не залишиться голодною. Пропонуємо дуже простий рецепт сирних паличок, які ідеально підходять до сніданку, на перекус, просто до чаю або кави.

Їсти їх потрібно винятково гарячими, так буде найсмачніше. Рецепт простий, інгредієнти знайдуться у будь-якому будинку, пише Школа життя.

Інгредієнти:

  • сир твердий – 100 г
  • кефір – 250 мл
  • борошно – 430-450 г
  • яйця – 2 шт
  • цукор – 2 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • зелень – на смак
  • розпушувач – 1 ч. л.

З’єднуємо в мисці трохи підігрітий кефір, цукор, сіль та яйця. Збиваємо виделкою або віночком до однорідності. Потім додаємо борошно, змішане з розпушувачем або содою, зелень і тертий сир.

Тісто виходить липкувате. З ним не дуже зручно працювати, але так і має бути! Не потрібно підсипати зайве борошно, інакше ні про яку легкість і ніжність не може бути мови.

Тісто розкачуємо в пласт товщиною приблизно 1 см, нарізаємо невеликими брусочками і обсмажуємо до рум’яності в киплячій соняшниковій олії. Зі сковороди викладаємо на паперові рушники, щоб не було зайвої олії.

Можна їсти з вашим улюбленим соусом.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook