Улюблений крабовий салат по-новому – з помідорами, сиром і часником (РЕЦЕПТ)

Майже та сама смачна страва, тільки з новими відтінками смаку

Якщо смак традиційного салату з крабових паличок вже трохи приївся, спробуйте цей варіант улюбленої страви. Розширення списку продуктів аніскілечки не зіпсує смаку салату, а навпаки – зробить його ще крутішим! Обіцяємо

Інгредієнти:

  • крабові палички - 220 г
  • варені яйця - 3 шт.
  • сир - 40 г
  • солодкий перець - 1 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • майонез - 1 ст.л.
  • сметана - 1 ст.л.
  • часник - 2 зубчики
  • кріп - 2 гілочки
  • сіль, перець - щіпка
  • сухарі - за бажанням

Приготування:

Круто відварюємо яйця і відділяємо білки від жовтків. Білки відразу ж ріжемо соломкою і відправляємо в глибоку миску. Далі ріжемо крабові палички, помідори та солодкий перець і додаємо до білків.

Шаткуємо кріп і переходимо до жовтків.

Смак салату багато в чому залежить саме від цього кроку!

До жовтків натираємо часник, додаємо столову ложку майонезу і трошки будь-якого твердого сиру, попередньо перетертого на тертці, кладемо також столову ложку сметани, солимо і перчимо.

 

Добре розминаємо все виделкою і відправляємо заправку до салату, гарненько перемішуємо.

Дуже смачно вийде і якщо додати до салату трохи обсмажених у вершковому маслі сухарів

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook