Улюблене кокосове печиво «Наполеон» на кефірі. Виходить смачніше, ніж торт
Продукти дуже доступні
Приготуйте домашнє смачне печиво з начинкою. Воно стане вашою улюбленою домашньою випічкою. Рецепт печива на кефірі: простий, доступний і легкий.
Інгредієнти на 16 штук (500 г):
Тісто:
- 60 мл – кефіру
- 1 ст. л. – цукру
- 1 – яйце
- 120 г – вершкового масла
- 260 г – борошна
- 1 ч. л. – розпушувача
- щіпка солі
Начинка:
- 50 г – цукру
- 50 г – кокосової стружки
Змішуємо яйце, цукор і кефір, перемішуємо вінчиком.
В окремій посудині просіюємо борошно, додаємо розпушувач, перемішуємо.
Додаємо холодне вершкове масло і перетираємо з сухою сумішшю. Має вийти така крихта з борошна і масла.
Вливаємо кефірно-яєчну суміш і замішуємо тісто руками. Якщо тісто занадто м’яке, додайте ще борошна, якщо навпаки, розсипається, додавайте по одній чайній ложці води.
Тісто відправте у холодильник на 15-20 хвилин.
Для начинки кокосову стружку трохи подрібніть у кавомолці та змішайте з цукром.
Тонко розкочуємо тісто, посипаємо начинкою і зверху притискаємо качалкою.
Згинаємо тісто вдвоє і знову посипаємо начинкою. Повторюємо ці дії кілька разів.
Потім плоский рулет нарізаємо на невеликі смужки, перекладаємо на деко і випікаємо печиво в добре розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.
Це буде дуже смачно!
Джерело: prostiesovety
Радіо Трек: НОВИНИ