Українські зірки у шкільні роки: Як колись виглядали кумири

Тепер вони лідери думок

Літо закінчилось, а це означає, що новий навчальний рік настав. З такої ж нагоди можна й пригадати, якими були українські зірки в школі.

Недавно слебриті й самі ходили до школи та мріяли про кар'єру знаменитостей, а тепер дехто з них веде за руку до школи власних дітей.

Андре Тан

Український модельєр, який сьогодні усіх вражає дизайнерським одягом, якось він розповідав, що дуже любив свято 1 вересня й щоосені знову хоче туди повернутись.

Павло Костіцин

Телеведучий наймістичніших докудрам пішов у перший клас у 1982 році. Павло розповідав, що за багато років навчання він отримав чимало знань, а тепер перед ним постало нове питання: яку ціну зараз мають ці знання?

Анна Різатдінова

Спортсменка розповідала, що через постійні виступи та тренування їй доводилось пропускати чимало уроків у школі, через це однолітки називали її прогульницею. Ночами Анна вчила пропущений матеріал, щоб написати контрольну та бути на рівні з усіма іншими однокласниками.

Олег Михайлюта «Фагот»

Хлопчик в традиційній шкільній формі, мабуть, тоді ще й уявити не міг, яке майбутнє на нього чекає.

Ігор Кондратюк

Кондратюк ще раніше поділився своїм шкільним фото і залишив так звану «настанову» для сучасного покоління: «Вчення – світло, а невчення – пітьма!
Навчіться отримувати задоволення від навчання».

Леся Нікітюк

Так виглядала Леся Нікітюк на випускному у дев'ятому класі. Сьогодні дівчину з фото важко впізнати, вона щоразу вражає своїм стилем.

Слава Дьомін

Ведучий та інтерв'юер у дитинстві був хлопчиком зі світленьким волоссям. У перший клас Слава пішов у Львові, а з другого класу навіть почав прогулювати уроки.

Надя Дорофєєва

На цьому фото співачці 7 років, тоді вона йшла в перший клас. Тепер Надя здобула славу та виступи на великій сцені.

Наталка Денисенко

На цій світлині важко впізнати зірку українського кіно. Та ця маленька дівчинка із «Букварем» у руках з великою перспективою у майбутньому.

Катерина Осадча

Після дев'ятого класу ця дівчина з фото вирушила на зйомки у Токіо. Цікаво, чи здогадувалась тоді маленька Катерина, що медійність стане її постійною роботою.

Джерело: 24 Show

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook