Українка, що облила російського посла «кров’ю», була змушена втекти з Варшави (ФОТО)

Під охороною

Ірина Земляна, яка організувала захід 9 травня у Варшаві, на своїй сторінці у Facebook розповіла, що відбулося після цього.

Росіяни виявилися дуже нєжними, і готові вбивати за те, що їхній посол трохи заляпався польським борщем, бо близько біля мене стояв.

Киянка розповіла, що їй надходять тисячі повідомлень з погрозами.

Такої масованої атаки я не бачила ніколи в своєму житті. В перші години після акції всі мої дані включно з номером паспорту, адресою проживання в Україні, номером телефону, імейлом, всіма акаунтами соцмереж було викладено в російські телеграм канали із закликом мене знищити.

Також Ірина повідомила, що її було додано до російської бази «військових злочинців», що містить перелік українських військових.

 

Повідомлення надходять з погрозами мене вбити, покалічити, згвалтувати і т.д., а також купа образ.

Земляна разом з адвокатом повідомила про всі погрози до польської поліції.

Там вважають, що ситуація серйозна, тож Ірина була змушена під охороною покинути Варшаву, адже перебувати там небезпечно.

Також Ірина вказала, що після цієї ситуації вона надзвичайно вражена:

Після того, як росія розпочала повномаштабну війну та безжально вбиває дітей та жінок, для мене стало відкриттям, що частина польського суспільства наївно вважає, що з росією все ще можна зберегти добрі відносини та вірить в хороших руських.

Завершила активістка свій допис словами:

Ніколи не думала, що мені доведеться втікати двічі.

Слава Україні! Переможемо!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook