Українець Валерій Ліборський з м. Рівне став Головним Технічним Директором YAHOO!

Неймовірний успіх!

Призначення вихідця з України на таку важливу посаду та ще й в компанії-технологічному гіганті YAHOO, безперечно, є подією для всіх нас радісною та непересічною.

Про Валерія відомо, що він з Рівного та перед тим як очолити напрямок Технічного розвитку YAHOO, він вже попрацював на керівних посадах у таких компаніях як Microsoft, Amazon та HelloFresh.

Нині ж, як повідомляє «Kyiv Post»

Yahoo, американська технологічна компанія та постачальник веб-послуг, призначила Валерія Ліборського, інженера з України, де він виріс, своїм головним технічним директором (CTO).

У прес-релізі Yahoo сказано, що Ліборский «очолить глобальну команду інженерів компанії та зосередиться на інноваціях, з особливим прицілом на штучний інтелект».

Джим Ланзон – головний виконавчий директор Yahoo, при цьому, зауважив:

«Технології є джерелом життя нашої компанії, а послужний список Вала зі створення чудових команд керівництва та запуску потужних продуктів і платформам в масштабах, який відповідають нашим задумам, змусив нас виділити саме його як ту людину, яка буде керувати інженерною організацією Yahoo у майбутньому».

До призначення в Yahoo Ліборский працював технічним директором у німецькій компанії HelloFresh.

Він також був віце-президентом Amazon з технологій в  ЄС, а ще перед тим упродовж 12 років у Microsoft він працював інженерним менеджером у різних філіях компанії.

Сам Ліборський на власній сторінці у LinkedIn написав

«Yahoo був одним із моїх перших шлюзів виходу до Інтернету та продовжує залишатися основним джерелом пошуку необхідного в моєму повсякденному житті.

 

Буду радий зробити внесок у такий культовий бренд і працювати з командою над розробкою технологій, які впливають на життя сотень мільйонів людей».

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook