Українець Валерій Ліборський з м. Рівне став Головним Технічним Директором YAHOO!

Неймовірний успіх!

Призначення вихідця з України на таку важливу посаду та ще й в компанії-технологічному гіганті YAHOO, безперечно, є подією для всіх нас радісною та непересічною.

Про Валерія відомо, що він з Рівного та перед тим як очолити напрямок Технічного розвитку YAHOO, він вже попрацював на керівних посадах у таких компаніях як Microsoft, Amazon та HelloFresh.

Нині ж, як повідомляє «Kyiv Post»

Yahoo, американська технологічна компанія та постачальник веб-послуг, призначила Валерія Ліборського, інженера з України, де він виріс, своїм головним технічним директором (CTO).

Валерій Ліборський закінчив СШ №11 в м. Рівне

У прес-релізі Yahoo сказано, що Ліборский «очолить глобальну команду інженерів компанії та зосередиться на інноваціях, з особливим прицілом на штучний інтелект».

Джим Ланзон – головний виконавчий директор Yahoo, при цьому, зауважив:

«Технології є джерелом життя нашої компанії, а послужний список Вала зі створення чудових команд керівництва та запуску потужних продуктів і платформам в масштабах, який відповідають нашим задумам, змусив нас виділити саме його як ту людину, яка буде керувати інженерною організацією Yahoo у майбутньому».

До призначення в Yahoo Ліборский працював технічним директором у німецькій компанії HelloFresh.

Він також був віце-президентом Amazon з технологій в  ЄС, а ще перед тим упродовж 12 років у Microsoft він працював інженерним менеджером у різних філіях компанії.

Сам Ліборський на власній сторінці у LinkedIn написав

«Yahoo був одним із моїх перших шлюзів виходу до Інтернету та продовжує залишатися основним джерелом пошуку необхідного в моєму повсякденному житті.

 

Буду радий зробити внесок у такий культовий бренд і працювати з командою над розробкою технологій, які впливають на життя сотень мільйонів людей».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень