У Рівному запрацювала соціальна мережа для любителів тварин

Лапаклуб (с)

У Рівному запрацював форум для любителів тварин та охочих допомогти нужденним тваринам по області. Єдиний хаб розробили волонтери, які хочуть розширити «території» вже найближчим часом.

На форумі lapa.club планують збирати більше коштів для порятунку бездомних тварин. Проєкт є некомерційним.

- Є розділ для благодійних фондів, де усі фонди зможуть вести свою діяльність та звітувати за бажанням. Є розділи, де люди зможуть розповісти про своїх тварин, про життя з ними. Тобто, не тільки допомога, а й інші вільні теми для спілкування.

 

Саме такий підхід дозволить поширити форум у пошукових системах і залучати сторонніх людей, що просто хочуть спілкування, але можливо і захочуть підтримати якийсь із фондів, чи допомогти якимось іншим чином.

 

Функції груп, блогів тут також є, і ще є розділ «Статті», де можна просто публікувати будь-який матеріал. Словом, це своєрідна соціальна мережа для любителів тварин та охочих допомогти, — розповів розробник Дмитро.

Всі власники/адміністратори фондів можуть отримати адміністративні права у своїх розділах та поширювати свої групи.

Цей проєкт не переслідує будь-яких фінансових цілей окрім допомоги для збору коштів для безпритульних тварин (виключно через благодійні фонди, сам проєкт не збирає кошти та не буде). 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook