У Рівному родині з опломбованими після пожежі батареями нараховують плату за тепло

Робить це підприємство «Рівнетеплоенерго», яке здійснювало опломбування

На це поскаржився рівнянин Олександр Захарчук. Йому нарахували 8 тисяч гривень за тепло у квартирі будинку №63 на вулиці Бандери, де, каже чоловік, його родина вже два роки в опалювальний період не живе після того, як там сталася пожежа (родина живе у малосімейці на Соборній).  

Це питання розглядала комісія міськради з питань міського господарства. Керівник «Рівнетеплоенерго» Олександр Корчинський звернув увагу депутатів на те, що номери на пломбах не збігаються з тими, які вони вказували в акті опломбування. І додав:

Для того, щоб зробити перерахунок, в мене має бути якась підстава. Такою підставою є лист голови ОСББ. Якщо буде лист від голови ОСББ – у мене буде підстава і я зроблю. Без такого листа я такого зробити не можу. Бо те, що він не спожив, спожив будинок загалом.

Споживач щодо першого питання пояснив, що при опломбуванні була дружина, яка не перевіряла номери пломб. До того ж, номер не збігається лише на одній батареї, а не на всіх. 

Депутати вирішили звернутися до юристів міськради, щоб вони запропонували вихід з ситуації. Керівник «Рівнетеплоенерго» на це погодився.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Мирослава Опанасик Радіо Трек
Поширити в Facebook