У Рівному родині з опломбованими після пожежі батареями нараховують плату за тепло

Робить це підприємство «Рівнетеплоенерго», яке здійснювало опломбування

Крайній праворуч - Олександр Захарчук

На це поскаржився рівнянин Олександр Захарчук. Йому нарахували 8 тисяч гривень за тепло у квартирі будинку №63 на вулиці Бандери, де, каже чоловік, його родина вже два роки в опалювальний період не живе після того, як там сталася пожежа (родина живе у малосімейці на Соборній).  

Це питання розглядала комісія міськради з питань міського господарства. Керівник «Рівнетеплоенерго» Олександр Корчинський звернув увагу депутатів на те, що номери на пломбах не збігаються з тими, які вони вказували в акті опломбування. І додав:

Для того, щоб зробити перерахунок, в мене має бути якась підстава. Такою підставою є лист голови ОСББ. Якщо буде лист від голови ОСББ – у мене буде підстава і я зроблю. Без такого листа я такого зробити не можу. Бо те, що він не спожив, спожив будинок загалом.

Крайній праворуч - Олександр Корчинський

Споживач щодо першого питання пояснив, що при опломбуванні була дружина, яка не перевіряла номери пломб. До того ж, номер не збігається лише на одній батареї, а не на всіх. 

Депутати вирішили звернутися до юристів міськради, щоб вони запропонували вихід з ситуації. Керівник «Рівнетеплоенерго» на це погодився.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень